25 Ekim 2010 Pazartesi

EBRU ŞALLI SELÜLİT BİTKİ BAKIM KÜRÜ



selilut maskesi EBRU ŞALLI SELÜLİT BİTKİ BAKIM KÜRÜ
Bacaklardaki selülit için bitki kürü tedavisi önerisi… Selülitten şikayet edenler için, Ebru Şallı’nın önerdiği mucize cilt bakım iksirinin, sonuçları kanıtlanmış bir detoks içeceği olduğunu, evde hazırlayabileceği bu mucize iksiri her sabah kahvaltı yapmadan yarım saat önce 1 bardak içen kişinin, 5 gün içinde kendisindeki değişimi farkedeceğini söylüyor.

Ebru Şallı “Formülümü yıllardır yemekle, kaloriyle ve neyin zararlı, neyin faydalı olduğunu öğrendiğim için inceleyerek buldum. Bu mucize iksir vücuttaki toksinleri atarak, yağların hızlı bir şekilde yakılmasına yardımcı oluyor. 5 gün içinde farkı gördüm. Selülitli bölgeleri sıkılaştırıyor. Herkes bu içeceği evinde yapabilir.” dedi.

İşte Ebru Şallı’nın mucize iksiri
3 Kabak
2 Enginar
1 Avuç Brokoli
1 Avuç Maydanoz
1 Orta boy soğan
Yarım limon suyu

Hazırlanışı: Sebzeleri az su ile haşlayın. Ardından bu su ile beraber sebzeleri blendırdan geçirin. Üstüne limon suyunu da ilave edip tekrar blendırda karıştırın.
Bu içeceği soğuk ya da sıcak olarak içebilirsiniz. İçine başka hiç bir şey katmayın. Her gün sabah 1 bardak için.

7409936801613563493 2202475056398517169?l=saglikguzellikmoda.blogspot EBRU ŞALLI SELÜLİT BİTKİ BAKIM KÜRÜ
 EBRU ŞALLI SELÜLİT BİTKİ BAKIM KÜRÜ  EBRU ŞALLI SELÜLİT BİTKİ BAKIM KÜRÜ  EBRU ŞALLI SELÜLİT BİTKİ BAKIM KÜRÜ  EBRU ŞALLI SELÜLİT BİTKİ BAKIM KÜRÜ  EBRU ŞALLI SELÜLİT BİTKİ BAKIM KÜRÜ  EBRU ŞALLI SELÜLİT BİTKİ BAKIM KÜRÜ

 EBRU ŞALLI SELÜLİT BİTKİ BAKIM KÜRÜ

Popularity: unranked [?]

sponsorlu bağlantılar

Bu yazılarda ilginizi çekebilir

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder